някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

УСЛУГИ

Услуга ТИП УСЛУГА
Оценка на техническата сигурност
Преглед

  Сигурността на активите и поддръжката на регулативното съответствие е постоянно променящо се и разрастващо се предизвикателство. Представата за заплаха в обкръжаващата среда еволюира като стереотипът на хакера тийнейджър и основната опасност се измества от умели престъпни организации. С нарастването на нивото на заплаха, се задълбочават и последиците от недостатъчната защита на информацията. На прицел е ценна информация-данни на клиентите, интелектуален капитал, финансови транзакции.

Престъпната намеса или липсата на регулативно съответствие може да доведе след себе си непредвидени разходи и да накърни имиджа на вашата търговска марка. Ясното съзнание за рисковете, на които сте изложени, и слабите ви места, е първата стъпка към осигуряването на вашата мрежа, превръщането на инвестициите и тяхната сигурност в приоритет за постигането на регулативно съответствие.

Нашите услуги за оценка на сигурността ще ви помогнат да определите настоящите си слаби места, като ви демонстрират как нападателите могат да повлияят на бизнеса ви. Оценката на сигурността е безопасен и контролиран процес, извършван от специалисти с цел проверка на съществуващите регулатори на сигурността, тяхното прилагане и установяване на количественото измерение на риска. Резултатът е подробно упътване, което очертава зоните на слабост на компанията в нейното обкръжение. 

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath