някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

УСЛУГИ

Услуга ТИП УСЛУГА
Доставка на Приложения
Преглед

Година след година ИТ Мениджърите са поставени пред огромен натиск. Те трябва да се фокусират не само върху растежа на Информационни Технологии , но и директно върху растежа на бизнеса.Информационните технологии се превръщат с всеки изминал ден във все по-критични за бизнеса технологии.

От Мениджърите на Информационни технологии се очаква да бъдат част от веригата за управление която се стреми постоянно да увеличава приходите, ползите и конкурентноспособността на компаниите и също така да ограничава оперативните разходи.

Чрез използването на технолоии за Доставка на Приложения се осигурява една добра архитектура за постигане на по-добри финансови резултати и оптимизиране на ИТ инфраструктурата.Тази гъвкава архитектура позволява Приложенията - сърцето и душата на ИТ организация  - да се трансферира от статичен модел за внедряване на приложения в доставка на приложения при необходимост.

Доставка на Приложения (Application Delivery) е процес при които приложенията се предоставят за ползване на потребителите от център за данни по най-ефективен начин. Инфраструктура за Доставка на Приложения (Application Delivery Infrastructure) представлява множество компоненти, които позволяват ефективното доставяне на приложенията от всяко място и мрежа.Една цялостна Инфраструктура за Доставка на Приложения включва технологии които осигуряват високо ниво на наличността, производителността и сигурността без да намаляват гъвкавостта. Това означава изполването на компоненти като application accelerators, desktop and application virtualization, application firewalls, secure remote access, WAN optimization, and performance monitoring.

За Мениджърите на ИТ, Доставка на Приложения дава възможност на бизнеса гъвкаво, бързо и ефикасно да посреща своите бизнес нужди от използване на приложения, правейки ги по-достъпни за потребителите.

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath