някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

Новини

ВАШАТА ОЦЕНКА ЗА НАШАТА РАБОТА - обучение KT PROBLEM SOLVING & DECISION MAKING

08 Февруари 2017

В края на всяко обучение, питаме участниците какви са техните впечатления за лектора, програмата и формата на обучение. Тази обратна връзка е отправна точка за  анализ на постигнатите от нас резултати. Шест месеца по-късно, питаме отново потребителите на нашата услуга:
    - Как биха оценили ползите от наученото?
    - Какво от наученото използват в ежедневната си практика?
    - В какво се състои разликата между курса, който са посещавали при нас и други курсове, подобни обучения?
    - Биха ли препоръчали обучението, което са преминали?  На кого и защо?
В края на 2015г. и началото на 2016г.  проведохме обучение  КТ Problem Solving  and Decision Making с няколко групи от Уни Кредит Булбанк, Adecco, Eos Matrix, НРЕ, AMC и други. Само в рамките на три месеца общият брой на преминалите успешно курса е почти 50. Шест месеца по-късно, някой от тях споделиха с нас:
     

"Problem Solving е полезен за мен, тъй като работата ми е по-техническа и често се налага да се сблъсквам с проблеми, които за момента нямат известно решение или просто сме притиснати от времето и трябва да изберем най-оптималния вариант.                                                                      
   

Разликата с другите курсове според мен беше ,че тук имаше доста  практически насоки за постигане на зададените цели, което е много важно в днешно време. Повечето курсове залагат на теория, докато на този курс имаше и практически инструменти.                                                           
    Бих препоръчал обучението, както на ръководители на екипи, така и     на технически лица тъй като има много добри практики, които могат да подпомогнат ежедневната ни работа.",
     Максим Нанков, EOS Matrix

        "Най-полезна се оказа за мен „Problem solving“ частта. С нея успявам да опиша по-добре проблема и от там да следвам останалите стъпки от метода, така че да намеря истинската причина и най-вероятната хипотеза. Дори дадох назаем картата си на моята сестра, за да използва и тя метода в нейната работа.
    По-голямата част от обучението беше в задачи и много малко в  теория, което е идеален начин за учене. За разлика от други курсове,аз наистина научих практически как да използвам метода.
    Определено бих препоръчали обучението  КТProblem Solving and Decision Making на всеки, който в работата си се сблъсква с комплексни проблеми."
      Деница Тончева, НРЕ
 

Споделете и вие. В каква степен сте доволен от наученото? Доколко се промени вашата ефективност и представяне след обучението.
    Вашето мнение е важно за вас. Бихме оценили високо отзивчивостта ви да оцените нашата работата и полезността й за вас. Пишете ни за всичко, което смятате за важно.

Предварително ви благодарим!

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath