някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

Новини

Квалификацията ITIL® Master е вече налична

10 Май 2012

От 1 май 2012 г. квалификацията ITIL® Master в IT Service Management  е достъпна за всички, които имат опит в Service Management и са постигнали ITIL Expert ниво. 
Квалификацията ITIL Master е най-високото ниво в квалификационната схема на ITIL. Тази квалификация се отличава от другите по метода на оценка, състоящ се от писмено представяне и интервю с кандидата.
Нивото ITIL Master е изградено от получените знания в квалификационната схема и от практическо приложение на ITIL в конкретна работна ситуация. Кандидатите трябва да обяснят как и защо са решили да използват и приложат в работния процес, основните концепции на ITIL от целия жизнен цикъл на  услугите.
 

Учебен план

Всеки кандидат за ниво ITIL Master, ще избира уникален набор от опит, с който да кандидатства. Ето защо няма да има точно определен учебен план за това квалификационно ниво. Няма да има и курс за обучение, тъй като теорията, на която ще бъде изпитван кандидатът ще зависи в голяма степен от характера на ситуацията, към която се е насочил.

Източник:

http://www.itil-officialsite.com/Qualifications/ITILQualificationLevels/ITILMasterQualification.aspx

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath