някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

Новини

Последен шанс за Manager’s Bridge квалификация

10 Февруари 2011

През изминалата 2010 година, OGC обяви намерението си да оттегли от пазара ITIL V2 публикациите и квалификациите, които предлага.  Вече няма възможност за явяване на изпити за ITIL Foundation V2, нито пък за Practitioners V2 изпити.

Все още обаче, може да се възползвате от възможността за повторно явяване на горепосочените изпити до края на юни 2011 година. А само няколко месеца остават и до възможността да придобиете сертификата Manager’s Bridge (отново възможно до края на юни тази година). След изтичане на срока, версия 3 остава единствената възможна квалификационна схема.

Ричард Фаро, изпълнителен директор на APM Group (официален акредитор на OGC) споделя: „Оттеглянето на версия 2 е част от планирания процес, който има за цел да гарантира, че кандидатите се явяват само на изпити, които са обвързано изцяло с ITIL подхода. Тъй като настоящата версия на ITIL е вече трета година на пазара, OGC счита настоящия момент за подходящ да се оттегли по-ранната версия на квалификацията, чието търсене съвсем естествено-престана. Важно е, всички кандидати, придобили V2 квалификация, да разберат, че тяхната квалификация е все още призната в рамките на пазара в настоящата схема, и могат да използват  сертифициране с останалите нива на ITIL квалификацията.

Източник: http://www.itsmwatch.com/news/article.php/3922356/ITSM-News-Round-Up-for-January-2011-Part-II.htm

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath