някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

Новини

През 2011 година ще бъдат достъпни актуализираните книги за ITIL

25 Май 2010

Най- популярните книги за ITIL ще бъдат разгледани в рамките на настоящата година, с цел да бъдат включени предложенията за подобряването им от страна на ИТ общността.

Основната задача на редакторите ще бъде фокусирана върху коригиране на грешки в досегашното съдържание, отстраняване на несъответствия и постигане на по-голяма яснота и структура в подредбата на съдържанието.

Бе потвърдено, че съдържанието  на ITIL няма да бъде подложено на промяна: няма да бъдат въведени нови концепции и практики по въпроса, както и няма да бъдат отстранявани от съдържанието вече съществуващи такива.

Какво всъщност ще се промени?

Съществуват 4 основни цели на литературната актуализация:

  • Разрешаване на проблема с грешки и несъответствия в текстовете и диаграмите;
  • Подобряване на публикациите, относно регистрираните в change control log промени (яснота, последователност, коректност и пълнота);
  • Възможност да се изложат предложенията за промени, отправени от страна на ITIL тренерите, които целят да оптимизират ITIL обученията;
  • Ревизия на Service Strategy публикацията, с цел да се гарантира, че понятията са обяснени по най-ясния, най-кратък и възможно най-достъпен начин.


Източник: http://www.exin-exams.com/  

Сървис Центрикс е златен партньор на UiPath