някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

ГРАФИК КУРСОВЕ

КУРС КУРС КОД ТИП КУРС КОД НА ИЗПИТ
ITIL® Intermediate: Service Transition ITSM520 ITIL LST
Преглед

Защо ITIL?
Най-същественото предимство на ITIL V3 е че ви показва какво да правите за да подобрите работата в ИТ отделите и как точно да го направите. Всички ITIL V2 процеси се съдържат в ITIL V3, като много по-голямо внимание е отделено на това, което бизнесът получава от внедряване на процеси в ИТ, както и множество нови процеси, като Supplier Management, Information Security Management, Access Management и други.

Защо този курс е подходящ за Вас?

Целта на курса за Service Transition е да предостави конкретни знания за понятията и терминологията от    ITIL. Курсът е насочен към дейности, които могат да бъдат внедрени така, че да подобрят качеството на ИТ управлението на услугите в рамките на дадена организация, както и  позволява на курсистите да разберат  идеите, процесите, функциите и дейностите, свързани със Service Transition.

Курсът цели да обясни ролите и да оправдае необходимостта от Service Transition в жизнения цикъл на управление на услугите.

Курсът е подготовка за официалния изпит за Service Transition, като част от жизнения цикъл на  услугите.

За кого е този курс?

Курсът е подходящ за тези, които желаят да придобият по- задълбочени познания относно етапа на Service Transition, като част от жизнения цикъл на управление на услугите. Той също така следва естествения път, който води всички специалисти - вече придобили сертификат за ISEB/EXIN ITIL® Foundation - до израстване в кариерата.

Препоръчително, но не задължително за участниците в курса е да имат познания върху основните ИТ концепции, както и професионален опит в тази сфера от поне 2 години.
 

Продължителност
3 дни

Изпит
Изпитът  се състои от комплексен тест. За решаването му, участниците имат на разположение 90 минути ( тъй като изпитът се провежда на английски език, всички кандидати, за които английският не e роден, ще разполагат  със 120 минути за изпълнение на теста както и възможност  за справка с речник). Минимумът за успешно преминаване на изпита е 70% верни отговори.  Преминалите успешно изпитната сесия, ще получат още 3 кредита към необходимите за придобиване на квалификация ITIL® Expert.

Предварителни изисквания

Участниците, които желаят да се явят на изпит за съответната квалификация, трябва да притежават    и сертификация за ITIL Foundation. Тя може да бъде придобита  чрез ITIL IT Service Management Essentials (V2) съвместно с курса  ITIL V2 -V3 Foundations Bridging или посредством  ITIL V3 Foundations курса. 

 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

 

Сървис Центрикс е акредитиран партньор на UiPath