някакъв слоган тук...

НОВИНИ и СЪБИТИЯ

Всички новини

БЮЛЕТИН

Искате винаги да сте добре информирани за нашите най-нови предложения?

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин.

Абонамент

ГРАФИК КУРСОВЕ

КУРС КУРС КОД ТИП КУРС КОД НА ИЗПИТ
ITIL® Intermediate: Release, Control and Validation (RCV) ITSM540 CRCV
Преглед

Защо ITIL?
Най-същественото предимство на ITIL V3 е че ви показва какво да правите за да подобрите работата в ИТ отделите и как точно да го направите. Всички ITIL V2 процеси се съдържат в ITIL V3, като много по-голямо внимание е отделено на това, което бизнесът получава от внедряване на процеси в ИТ, както и множество нови процеси, като Supplier Management, Information Security Management, Access Management и други.

Защо този курс е подходящ за Вас?

Release, Control & Validation (RCV) представя набор от основни  процеси от ITIL V3, необходими за изпълнение на service transition; Оценяване на промените; изграждане, тестване и внедряване на  различни версии; потвърждаване на промените, преди инсталацията им в експлоатационната среда.

За кого е този курс?

Курсът е подходящ за всички, които вече имат придобита сертификация, базирана на ITIL V3 Foundation  в управление на ИТ услугите и желаят да постигнат по- високо ниво на ITIL сертификация.

Също така за занимаващи се с внедряването на  RCV процесите, които желаят да придобият по- задълбочени познания относно начините за подобряване качеството на услуги при поддръжка в сферата на информационните технологии в дадена организация.

За професионалисти ангажирани в компании, в които ITIL е вече приет. Именно те се нуждаят от информация относно  подпомагането впоследствие  при програма за подобрение на съществуващите услуги.

Продължителност
5 дни

Изпит

Изпитът се състои от комплексен тест. За решаването му участниците имат на разположение 90 минути, без използване на помощни материали за 90 минути ( тъй като изпитът се провежда на английски език, всички кандидати, за които английският не e роден, ще разполагат  със 120 минути за изпълнение на теста както и възможност  за справка с речник). Минимумът за успешно преминаване на изпита е 70% верни отговори. 

Преминалите успешно изпитната сесия ще получат 4 кредита към необходимите за придобиване на квалификация ITIL® Expert.

Предварителни изисквания

Кандидати,  които биха желали да се явят на изпитна сесия за тази квалификация трябва да притежават и сертификат за ITIL Foundation за управление на ИТ услугите. Той може да бъде придобит  чрез ITIL IT Service Management Essentials (V2) съвместно с курса  ITIL V2 -V3 Foundations Bridging или посредством  ITIL V3 Foundations курса. 

 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited

 

Сървис Центрикс е акредитиран партньор на UiPath